Belarus Sport lotto rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 10 shtator 2021.

109/2021 (1683)

 • 08
 • 17
 • 24
 • 19
 • 32
 • 15

Belarus Sport lotto rezultate e mërkurë, 8 shtator 2021.

108/2021 (1682)

 • 04
 • 33
 • 02
 • 27
 • 01
 • 08

Belarus Sport lotto rezultate e diel, 5 shtator 2021.

107/2021 (1681)

 • 11
 • 12
 • 08
 • 19
 • 28
 • 27

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Bjellorusi. Tërheq janë në e mërkurë, e premte dhe e diel.

Në Belarus Sport lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 36 dhe 1 numra shtesë.

Belarus Sport lotto është organizuar nga Sport Pary. Faqja zyrtare: pam.sportpari.by