Bjellorusi Keno rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 5 tetor 2022.

278/2022 (4638)

 • 03
 • 22
 • 34
 • 01
 • 04
 • 20
 • 39
 • 43
 • 36
 • 41
 • 53
 • 23
 • 56
 • 13
 • 42
 • 10
 • 09
 • 17
 • 14
 • 46

Bjellorusi Keno rezultate e martë, 4 tetor 2022.

277/2022 (4637)

 • 29
 • 39
 • 19
 • 21
 • 38
 • 06
 • 24
 • 18
 • 30
 • 36
 • 09
 • 13
 • 17
 • 15
 • 20
 • 03
 • 56
 • 01
 • 53
 • 23

Bjellorusi Keno rezultate e hënë, 3 tetor 2022.

276/2022 (4636)

 • 07
 • 06
 • 38
 • 44
 • 24
 • 42
 • 02
 • 17
 • 30
 • 46
 • 35
 • 39
 • 36
 • 34
 • 29
 • 01
 • 43
 • 09
 • 19
 • 40

Bjellorusi Keno rezultate e diel, 2 tetor 2022.

275/2022 (4635)

 • 13
 • 01
 • 21
 • 40
 • 58
 • 26
 • 05
 • 49
 • 03
 • 25
 • 20
 • 04
 • 12
 • 53
 • 36
 • 39
 • 44
 • 59
 • 35
 • 57

e shtunë, 1 tetor 2022.

#274/2022 (4634)

 • 27
 • 37
 • 41
 • 02
 • 13
 • 44
 • 36
 • 38
 • 09
 • 53
 • 45
 • 15
 • 23
 • 07
 • 52
 • 59
 • 47
 • 19
 • 04
 • 31

e premte, 30 shtator 2022.

#273/2022 (4633)

 • 39
 • 22
 • 38
 • 04
 • 21
 • 29
 • 20
 • 25
 • 35
 • 58
 • 24
 • 54
 • 23
 • 09
 • 55
 • 18
 • 56
 • 53
 • 45
 • 07

e enjte, 29 shtator 2022.

#272/2022 (4632)

 • 53
 • 28
 • 22
 • 21
 • 01
 • 18
 • 33
 • 16
 • 42
 • 41
 • 13
 • 44
 • 57
 • 07
 • 30
 • 26
 • 10
 • 59
 • 48
 • 36

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Bjellorusi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Bjellorusi Keno lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 60.

Bjellorusi Keno është organizuar nga Sport Pary. Faqja zyrtare: pam.sportpari.by