Bjellorusi Sport lotto 6x49 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 28 nëntor 2022.

190/2022 (1427)

 • 32
 • 27
 • 17
 • 30
 • 42
 • 22

Bjellorusi Sport lotto 6x49 rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

189/2022 (1426)

 • 45
 • 30
 • 44
 • 27
 • 24
 • 20

Bjellorusi Sport lotto 6x49 rezultate e enjte, 24 nëntor 2022.

188/2022 (1425)

 • 49
 • 06
 • 01
 • 14
 • 44
 • 30

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Bjellorusi. Tërheq janë në e hënë, e enjte dhe e shtunë.

Në Bjellorusi Sport lotto 6x49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

Bjellorusi Sport lotto 6x49 është organizuar nga Sport Pary. Faqja zyrtare: pam.sportpari.by