Gjeorgji Lotto 6/42 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 29 shtator 2023.

 • 04
 • 05
 • 06
 • 09
 • 14
 • 15
 • 01

Gjeorgji Lotto 6/42 rezultate e martë, 26 shtator 2023.

 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 32
 • 36
 • 01

Gjeorgji Lotto 6/42 rezultate e premte, 22 shtator 2023.

 • 12
 • 14
 • 25
 • 30
 • 36
 • 40
 • 39

Gjeorgji Lotto 6/42 rezultate e martë, 19 shtator 2023.

 • 10
 • 14
 • 18
 • 21
 • 29
 • 40
 • 17

e premte, 15 shtator 2023.

 • 07
 • 10
 • 14
 • 19
 • 20
 • 41
 • 33

e martë, 12 shtator 2023.

 • 02
 • 15
 • 17
 • 22
 • 25
 • 35
 • 08

e premte, 8 shtator 2023.

 • 02
 • 08
 • 14
 • 16
 • 24
 • 32
 • 21

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Gjeorgji. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Gjeorgji Lotto 6/42 është organizuar nga lotto.ge. Faqja zyrtare: lotto.ge

Shanset për të fituar në Gjeorgji Lotto 6/42

Në Gjeorgji Lotto 6/42 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 36.

 • Jackpot në Gjeorgji Lotto 6/42 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.