Izrael 123 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 6 dhjetor 2023 në 6:00 e pasdites.

7417

 • 0
 • 8
 • 9

Izrael 123 rezultate e martë, 5 dhjetor 2023 në 6:00 e pasdites.

7416

 • 9
 • 5
 • 1

Izrael 123 rezultate e hënë, 4 dhjetor 2023 në 6:00 e pasdites.

7415

 • 3
 • 6
 • 4

Izrael 123 rezultate e diel, 3 dhjetor 2023 në 6:00 e pasdites.

7414

 • 2
 • 7
 • 8

e premte, 1 dhjetor 2023 në 1:05 e pasdites.

#7413

 • 6
 • 7
 • 0

e enjte, 30 nëntor 2023 në 6:00 e pasdites.

#7412

 • 8
 • 2
 • 7

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Izrael. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e diel.

Në Izrael 123 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Izrael 123 është organizuar nga Mifal HaPayis. Faqja zyrtare: www.pais.co.il