Izrael Double Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 17 shtator 2020.

2020/3283

 • 5
 • 10
 • 12
 • 14
 • 24
 • 29
 • 5
numrat çmim
6 + 1 *
6 94178 €
5 + 1 1572 €
5 285 €
4 + 1 59 €
4 21 €
3 + 1 16 €
3 5 €

Izrael Double Lotto rezultate e martë, 15 shtator 2020.

2020/3282

 • 1
 • 8
 • 14
 • 19
 • 29
 • 37
 • 6
numrat çmim
6 + 1 *
6 188477 €
5 + 1 3048 €
5 415 €
4 + 1 91 €
4 28 €
3 + 1 21 €
3 5 €

Izrael Double Lotto rezultate e shtunë, 12 shtator 2020.

2020/3281

 • 2
 • 5
 • 12
 • 17
 • 23
 • 32
 • 4
numrat çmim
6 + 1 *
6 373289 €
5 + 1 2198 €
5 336 €
4 + 1 65 €
4 23 €
3 + 1 16 €
3 5 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Izrael. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Double Lotto është organizuar nga Mifal HaPayis. Faqja zyrtare: www.pais.co.il

Shanset për të fituar në Double Lotto

Në Double Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 37 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Double Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 18598272
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2656896
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 99991
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 14284
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2666
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 381
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 207
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30