Izrael Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 4 qershor 2020.

2020/3247

 • 5
 • 15
 • 26
 • 28
 • 32
 • 37
 • 3
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 5082 €
5 886 €
4 + 1 145 €
4 50 €
3 + 1 33 €
3 8 €

Izrael Lotto rezultate e martë, 2 qershor 2020.

2020/3246

 • 2
 • 13
 • 22
 • 23
 • 25
 • 30
 • 6
numrat çmim
6 + 1 6.3 milion €
6 294171 €
5 + 1 2498 €
5 566 €
4 + 1 126 €
4 39 €
3 + 1 33 €
3 8 €

Izrael Lotto rezultate e shtunë, 30 maj 2020.

2020/3245

 • 1
 • 13
 • 25
 • 27
 • 33
 • 37
 • 5
numrat çmim
6 + 1 *
6 588342 €
5 + 1 2852 €
5 533 €
4 + 1 107 €
4 36 €
3 + 1 29 €
3 8 €

* Nuk ka fitues

Gjithashtu i njohur si New Lotto.

Biletat mund të blihen në Izrael. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Izrael Lotto është organizuar nga Mifal HaPayis. Faqja zyrtare: www.pais.co.il

Shanset për të fituar në Izrael Lotto

Në Izrael Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 37 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Izrael Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 18598272
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2656896
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 99991
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 14284
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2666
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 381
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 207
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30