Izrael New Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 tetor 2019.

4 5 10 16 17 18 3
numrat çmim
6 + 1 3.8 milion €
6 284334 €
5 + 1 1359 €
5 171 €
4 + 1 35 €
4 12 €
3 + 1 9 €
3 3 €

Izrael New Lotto rezultate e martë, 15 tetor 2019.

3 4 6 8 14 35 1
numrat çmim
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 1704 €
5 219 €
4 + 1 38 €
4 12 €
3 + 1 9 €
3 3 €

Izrael New Lotto rezultate e shtunë, 12 tetor 2019.

1 5 12 22 34 37 6
numrat çmim
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2407 €
5 209 €
4 + 1 45 €
4 14 €
3 + 1 11 €
3 3 €

Biletat mund të blihen në Izrael. Tërheq janë në e shtunë, e martë, e enjte dhe e mërkurë.

Izrael New Lotto është organizuar nga Mifal HaPayis www.pais.co.il

Shanset për të fituar në Izrael New Lotto

Në Izrael New Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 37

  • Jackpot në Izrael New Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 18598272
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2656896
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 99991
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 14284
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2666
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 381
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 207
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30