Kazakistani Loto 5/36 rezultate

8229 €

Jackpot Next

Luaj Kazakistani Loto 5/36 Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 2 korrik 2022.

2022/189

 • 17
 • 21
 • 22
 • 32
 • 34
numrat çmim
5 *
4 50 €
3 7 €
2 1 €

Kazakistani Loto 5/36 rezultate e martë, 28 qershor 2022.

2022/188

 • 13
 • 17
 • 21
 • 27
 • 35
numrat çmim
5 *
4 85 €
3 6 €
2 1 €

Kazakistani Loto 5/36 rezultate e premte, 24 qershor 2022.

2022/187

 • 2
 • 17
 • 20
 • 25
 • 26
numrat çmim
5 *
4 64 €
3 10 €
2 1 €

Kazakistani Loto 5/36 rezultate e martë, 21 qershor 2022.

2022/186

 • 3
 • 9
 • 27
 • 28
 • 32
numrat çmim
5 *
4 262 €
3 7 €
2 1 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kazakistani. Tërheq janë në e martë, e premte dhe e shtunë.

Kazakistani Loto 5/36 është organizuar nga Satty Zhuldyz. Faqja zyrtare: www.szhuldyz.kz

Shanset për të fituar në Kazakistani Loto 5/36

Në Kazakistani Loto 5/36 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 36.

 • Jackpot në Kazakistani Loto 5/36 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 376992.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2432.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 81.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.