Kazakistani Loto 6/49 rezultate

që vjen

Jackpot Next

Luaj Kazakistani Loto 6/49 Online

Kazakistani Loto 6/49 rezultate e mërkurë, 22 mars 2023.

2023/462

 • 1
 • 18
 • 23
 • 29
 • 30
 • 42
 • 5
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 185741 €
4 23175 €
3 1108 €
2 256 €

Kazakistani Loto 6/49 rezultate e hënë, 20 mars 2023.

2023/461

 • 8
 • 10
 • 24
 • 35
 • 42
 • 44
 • 27
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 *
4 24453 €
3 1108 €
2 256 €

Kazakistani Loto 6/49 rezultate e premte, 17 mars 2023.

2023/460

 • 2
 • 15
 • 16
 • 29
 • 47
 • 48
 • 9
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 196732 €
4 31099 €
3 1108 €
2 256 €

e mërkurë, 15 mars 2023.

#2023/459

 • 8
 • 19
 • 25
 • 37
 • 41
 • 45
 • 48
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 *
4 17807 €
3 1108 €
2 256 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kazakistani. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Kazakistani Loto 6/49 është organizuar nga Satty Zhuldyz. Faqja zyrtare: www.szhuldyz.kz

Shanset për të fituar në Kazakistani Loto 6/49

Në Kazakistani Loto 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Kazakistani Loto 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55491.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.