Kroacia Joker rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 22 nëntor 2020.

188/2020

 • 16
 • 12
 • 3
 • 39
 • 13
 • 38
 • 6
 • 2
 • 3
 • 9
 • 3
 • 8

Kroacia Joker rezultate e shtunë, 21 nëntor 2020.

187/2020

 • 9
 • 31
 • 23
 • 28
 • 13
 • 6
 • 17
 • 9
 • 1
 • 3
 • 8
 • 3
 • 6

Kroacia Joker rezultate e enjte, 19 nëntor 2020.

186/2020

 • 26
 • 43
 • 44
 • 7
 • 35
 • 33
 • 6
 • 3
 • 4
 • 7
 • 5
 • 3

Biletat mund të blihen në Kroacia. Tërheq janë në e enjte, e shtunë dhe e diel.

Në Kroacia Joker lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 44.

Kroacia Joker është organizuar nga Hrvatska Lutrija. Faqja zyrtare: www.lutrija.hr