Kroacia Loto 7/39 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 7 dhjetor 2019.

8 10 21 27 30 32 33 3

Joker

703012

Kroacia Loto 7/39 rezultate e mërkurë, 4 dhjetor 2019.

7 11 16 20 24 27 31 25

Joker

171764

Kroacia Loto 7/39 rezultate e shtunë, 30 nëntor 2019.

15 17 19 25 26 30 32 24

Joker

562509

Biletat mund të blihen në Kroacia. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Kroacia Loto 7/39 është organizuar nga Hrvatska Lutrija www.lutrija.hr

Shanset për të fituar në Kroacia Loto 7/39

Në Kroacia Loto 7/39 lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 39

  • Jackpot në Kroacia Loto 7/39 është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15380937
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 68665
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1477
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 89