Liban Loto rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 27 qershor 2022.

2017

 • 10
 • 20
 • 24
 • 29
 • 34
 • 41
 • 4

Liban Loto rezultate e enjte, 23 qershor 2022.

2016

 • 6
 • 15
 • 25
 • 28
 • 39
 • 41
 • 14

Liban Loto rezultate e hënë, 20 qershor 2022.

2015

 • 4
 • 27
 • 32
 • 35
 • 36
 • 40
 • 2

e enjte, 16 qershor 2022.

2014

 • 6
 • 10
 • 23
 • 30
 • 35
 • 39
 • 5

e hënë, 13 qershor 2022.

#2013

 • 3
 • 7
 • 21
 • 24
 • 29
 • 35
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Liban. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Liban Loto është organizuar nga La Libanaise Des Jeux . Faqja zyrtare: www.lldj.com

Shanset për të fituar në Liban Loto

Në Liban Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Liban Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.