Lotari kroat loto 6/45 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 25 korrik 2021.

59/2021

 • 10
 • 18
 • 31
 • 32
 • 39
 • 43
 • 15

Joker

 • 4
 • 8
 • 1
 • 7
 • 6
 • 1

Lotari kroat loto 6/45 rezultate e enjte, 22 korrik 2021.

58/2021

 • 6
 • 11
 • 20
 • 25
 • 30
 • 33
 • 12

Joker

 • 3
 • 1
 • 7
 • 2
 • 1
 • 6

Lotari kroat loto 6/45 rezultate e diel, 18 korrik 2021.

57/2021

 • 7
 • 9
 • 11
 • 23
 • 39
 • 43
 • 24

Joker

 • 3
 • 5
 • 8
 • 8
 • 0
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kroacia. Tërheq janë në e enjte dhe e diel.

Loto 6/45 është organizuar nga Hrvatska Lutrija. Faqja zyrtare: www.lutrija.hr

Shanset për të fituar në Loto 6/45

Në Lotari kroat Loto 6/45 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Loto 6/45 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1357510.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 34808.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45.