Lotari Zvicerane rezultate

Luaj Lotari Zvicerane Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 12 gusht 2020.

2020/65

 • 7
 • 9
 • 14
 • 15
 • 16
 • 26
 • 1
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 7048 €
5 718 €
4 + 1 118 €
4 50 €
3 + 1 18 €
3 6 €

Lotari Zvicerane rezultate e shtunë, 8 gusht 2020.

2020/64

 • 4
 • 11
 • 14
 • 19
 • 27
 • 30
 • 3
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 2979 €
5 718 €
4 + 1 61 €
4 42 €
3 + 1 12 €
3 6 €

Lotari Zvicerane rezultate e mërkurë, 5 gusht 2020.

2020/63

 • 9
 • 11
 • 17
 • 18
 • 28
 • 29
 • 1
numrat çmim
6 + 1 *
6 718246 €
5 + 1 3967 €
5 718 €
4 + 1 98 €
4 42 €
3 + 1 17 €
3 6 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Switzerland. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Lotari Zvicerane është organizuar nga Swisslos. Faqja zyrtare: www.swisslos.ch

Shanset për të fituar në Lotari Zvicerane

Në Lotari Zvicerane lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Lotari Zvicerane është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 31474716
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6294943
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 145716
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 29143
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3331
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 666
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 220
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 44