Lotaria e Ukrainës Super Loto rezultate

533312 €

Jackpot Next

rezultatet më të fundit e mërkurë, 12 qershor 2024.

2024/2419

 • 7
 • 11
 • 21
 • 24
 • 30
 • 45
numrat çmim
6 *
5 32593 €
4 2300 €
3 69 €
2 33 €

Lotaria e Ukrainës Super Loto rezultate e shtunë, 8 qershor 2024.

2024/2418

 • 6
 • 15
 • 29
 • 40
 • 41
 • 42
numrat çmim
6 *
5 106112 €
4 3265 €
3 104 €
2 33 €

Lotaria e Ukrainës Super Loto rezultate e mërkurë, 5 qershor 2024.

2024/2417

 • 2
 • 6
 • 23
 • 31
 • 44
 • 51
numrat çmim
6 *
5 *
4 3098 €
3 99 €
2 33 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Ukrainë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Super Loto është organizuar nga Ukrainian National Lottery. Faqja zyrtare: unl.ua

Shanset për të fituar në Super Loto

Në Lotaria e Ukrainës Super Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 52.

 • Jackpot në Super Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20358500.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 73763.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1311.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 67.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.