Lotaria turke 6/49 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 6 janar 2021.

2021/68

 • 1
 • 32
 • 60
 • 62
 • 63
 • 74
 • 20
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 15900 €
4 217 €
3 14 €
2 1 €

Lotaria turke 6/49 rezultate e hënë, 4 janar 2021.

2021/67

 • 6
 • 7
 • 41
 • 63
 • 81
 • 83
 • 18
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 9774 €
4 225 €
3 13 €
2 1 €

Lotaria turke 6/49 rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/66

 • 3
 • 7
 • 9
 • 22
 • 27
 • 70
 • 20
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 22547 €
4 102 €
3 7 €
2 1 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Turqi. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Lotaria turke 6/49 është organizuar nga Millî Piyango İdaresi . Faqja zyrtare: www.mpi.gov.tr

Shanset për të fituar në Lotaria turke 6/49

Në Lotaria turke 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

 • Jackpot në Lotaria turke 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57