New Zealand Powerball rezultate

2.9 milion €

Jackpot Next

Luaj New Zealand Powerball Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 31 korrik 2021.

2021/2086

 • 6
 • 8
 • 23
 • 29
 • 34
 • 40
 • 3
 • 1
numrat çmim
6 + 1 3.1 milion €
6 192410 €
5 + 1 + 1 18653 €
5 + 1 935 €
5 + 1 14350 €
5 429 €
4 + 1 + 1 65 €
4 + 1 34 €
4 + 1 32 €
4 19 €
3 + 1 + 1 23 €
3 + 1 10 €
3 + 1 13 €
3 2 €

New Zealand Powerball rezultate e mërkurë, 28 korrik 2021.

2021/2085

 • 6
 • 8
 • 9
 • 10
 • 20
 • 30
 • 9
 • 29
numrat çmim
6 + 1 *
6 143996 €
5 + 1 + 1 *
5 + 1 658 €
5 + 1 9577 €
5 241 €
4 + 1 + 1 50 €
4 + 1 28 €
4 + 1 26 €
4 13 €
3 + 1 + 1 22 €
3 + 1 10 €
3 + 1 12 €
3 2 €

New Zealand Powerball rezultate e shtunë, 24 korrik 2021.

2021/2084

 • 7
 • 9
 • 10
 • 14
 • 24
 • 35
 • 8
 • 1
numrat çmim
6 + 1 9.9 milion €
6 96212 €
5 + 1 + 1 *
5 + 1 886 €
5 + 1 10428 €
5 354 €
4 + 1 + 1 57 €
4 + 1 32 €
4 + 1 30 €
4 17 €
3 + 1 + 1 21 €
3 + 1 10 €
3 + 1 12 €
3 2 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Zelanda-e-re. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

New Zealand Powerball është organizuar nga Lotto New Zealand. Faqja zyrtare: mylotto.co.nz

Shanset për të fituar në New Zealand Powerball

Në New Zealand Powerball lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40, 1 numra shtesë dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në New Zealand Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 38383800.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3838380.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore, 1 numra shtesë dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 6397300.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 639730.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 193858.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 19386.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore, 1 numra shtesë dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 77543.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 7754.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 4846.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 485.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore, 1 numra shtesë dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3635.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 363.
 • 13. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 352.
 • 14. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35.