Norvegji Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 qershor 2021.

 • 04
 • 07
 • 12
 • 13
 • 21
 • 26
 • 30
 • 15

Norvegji Lotto rezultate e shtunë, 12 qershor 2021.

 • 09
 • 15
 • 18
 • 25
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30

Norvegji Lotto rezultate e shtunë, 5 qershor 2021.

 • 06
 • 15
 • 18
 • 22
 • 26
 • 27
 • 33
 • 28

e shtunë, 29 maj 2021.

 • 03
 • 06
 • 12
 • 13
 • 22
 • 28
 • 34
 • 17

e shtunë, 22 maj 2021.

 • 03
 • 08
 • 10
 • 12
 • 28
 • 29
 • 32
 • 04

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Norvegji. Tërheq janë në e shtunë.

Norvegji Lotto është organizuar nga Norsk Tipping. Faqja zyrtare: www.norsk-tipping.no

Shanset për të fituar në Norvegji Lotto

Në Norvegji Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 34 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Norvegji Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5379616.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 768516.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 29558.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 729.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 52.