Rusi Gosloto 4/20 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 16 tetor 2021.

3850

 • 15
 • 07
 • 11
 • 13
 • 14
 • 12
 • 16
 • 09

Rusi Gosloto 4/20 rezultate e premte, 15 tetor 2021.

3849

 • 05
 • 04
 • 20
 • 15
 • 06
 • 09
 • 05
 • 08

Rusi Gosloto 4/20 rezultate e premte, 15 tetor 2021.

3848

 • 06
 • 09
 • 11
 • 12
 • 20
 • 15
 • 14
 • 19

e premte, 15 tetor 2021.

3847

 • 17
 • 19
 • 13
 • 15
 • 02
 • 01
 • 11
 • 15

e premte, 15 tetor 2021.

#3846

 • 10
 • 08
 • 04
 • 01
 • 16
 • 08
 • 18
 • 09

e enjte, 14 tetor 2021.

#3845

 • 12
 • 18
 • 11
 • 19
 • 19
 • 15
 • 13
 • 08

e enjte, 14 tetor 2021.

#3844

 • 18
 • 15
 • 04
 • 02
 • 16
 • 11
 • 03
 • 08

e enjte, 14 tetor 2021.

#3843

 • 12
 • 20
 • 17
 • 10
 • 07
 • 13
 • 03
 • 20

e enjte, 14 tetor 2021.

#3842

 • 18
 • 20
 • 03
 • 17
 • 07
 • 12
 • 10
 • 16

e mërkurë, 13 tetor 2021.

#3841

 • 16
 • 07
 • 13
 • 05
 • 04
 • 11
 • 03
 • 18

e mërkurë, 13 tetor 2021.

#3840

 • 08
 • 19
 • 04
 • 09
 • 20
 • 13
 • 14
 • 05

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Rusi. Tërheq janë në e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Rusi Gosloto 4/20 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 20.

Rusi Gosloto 4/20 është organizuar nga Stoloto. Faqja zyrtare: www.stoloto.ru