Rusi Gosloto 5/36 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 2 qershor 2021.

31396

 • 18
 • 05
 • 03
 • 16
 • 02
 • 04

Rusi Gosloto 5/36 rezultate e mërkurë, 2 qershor 2021.

31395

 • 34
 • 06
 • 31
 • 14
 • 12
 • 03

Rusi Gosloto 5/36 rezultate e mërkurë, 2 qershor 2021.

31394

 • 01
 • 29
 • 08
 • 35
 • 21
 • 04

e mërkurë, 2 qershor 2021.

31393

 • 05
 • 23
 • 10
 • 01
 • 28
 • 04

e mërkurë, 2 qershor 2021.

#31392

 • 07
 • 13
 • 25
 • 31
 • 32
 • 02

e mërkurë, 2 qershor 2021.

#31391

 • 21
 • 30
 • 02
 • 22
 • 23
 • 01

e mërkurë, 2 qershor 2021.

#31390

 • 03
 • 22
 • 12
 • 30
 • 24
 • 03

e mërkurë, 2 qershor 2021.

#31389

 • 05
 • 13
 • 11
 • 21
 • 04
 • 02

e mërkurë, 2 qershor 2021.

#31388

 • 15
 • 18
 • 21
 • 05
 • 10
 • 01

e mërkurë, 2 qershor 2021.

#31387

 • 11
 • 32
 • 12
 • 31
 • 05
 • 03

e mërkurë, 2 qershor 2021.

#31386

 • 32
 • 04
 • 36
 • 03
 • 08
 • 03

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Rusi. Tërheq janë në e mërkurë.

Rusi Gosloto 5/36 është organizuar nga Stoloto. Faqja zyrtare: www.stoloto.ru

Shanset për të fituar në Rusi Gosloto 5/36

Në Rusi Gosloto 5/36 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 36 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Rusi Gosloto 5/36 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.