Rusi Loto 6/36 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 16 janar 2022.

333

 • 12
 • 21
 • 06
 • 33
 • 16
 • 36

Rusi Loto 6/36 rezultate e diel, 9 janar 2022.

332

 • 03
 • 04
 • 24
 • 08
 • 10
 • 26

Rusi Loto 6/36 rezultate e shtunë, 1 janar 2022.

331

 • 27
 • 17
 • 22
 • 18
 • 12
 • 06

e diel, 26 dhjetor 2021.

330

 • 21
 • 17
 • 26
 • 25
 • 28
 • 35

e diel, 19 dhjetor 2021.

#329

 • 22
 • 25
 • 06
 • 31
 • 21
 • 07

e diel, 12 dhjetor 2021.

#328

 • 29
 • 30
 • 13
 • 33
 • 28
 • 34

e diel, 5 dhjetor 2021.

#327

 • 21
 • 28
 • 12
 • 33
 • 20
 • 15

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Rusi. Tërheq janë në e shtunë dhe e diel.

Rusi Loto 6/36 është organizuar nga Stoloto. Faqja zyrtare: www.stoloto.ru

Shanset për të fituar në Rusi Loto 6/36

Në Rusi Loto 6/36 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 36.

 • Jackpot në Rusi Loto 6/36 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.