Rusi Sportloto 6/45 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 3 nëntor 2023 në 11:00 e paradites.

10633

 • 03
 • 18
 • 26
 • 40
 • 23
 • 19

Rusi Sportloto 6/45 rezultate e enjte, 2 nëntor 2023 në 11:59 e pasdites.

10632

 • 24
 • 15
 • 08
 • 05
 • 31
 • 34

Rusi Sportloto 6/45 rezultate e enjte, 2 nëntor 2023 në 11:00 e pasdites.

10631

 • 16
 • 01
 • 45
 • 32
 • 24
 • 14

e enjte, 2 nëntor 2023 në 7:30 e pasdites.

10630

 • 23
 • 26
 • 42
 • 15
 • 09
 • 19

e enjte, 2 nëntor 2023 në 5:30 e pasdites.

#10629

 • 44
 • 09
 • 05
 • 29
 • 22
 • 34

e enjte, 2 nëntor 2023 në 2:30 e pasdites.

#10628

 • 25
 • 20
 • 42
 • 07
 • 01
 • 36

e enjte, 2 nëntor 2023 në 12:30 e pasdites.

#10627

 • 04
 • 24
 • 21
 • 12
 • 28
 • 15

e enjte, 2 nëntor 2023 në 11:00 e paradites.

#10626

 • 20
 • 30
 • 44
 • 23
 • 40
 • 04

e mërkurë, 1 nëntor 2023 në 11:59 e pasdites.

#10625

 • 27
 • 44
 • 14
 • 31
 • 08
 • 10

e mërkurë, 1 nëntor 2023 në 11:00 e pasdites.

#10624

 • 41
 • 25
 • 24
 • 30
 • 14
 • 42

e mërkurë, 1 nëntor 2023 në 7:30 e pasdites.

#10623

 • 27
 • 18
 • 13
 • 39
 • 37
 • 23

e mërkurë, 1 nëntor 2023 në 5:30 e pasdites.

#10622

 • 17
 • 29
 • 14
 • 11
 • 33
 • 20

e mërkurë, 1 nëntor 2023 në 2:30 e pasdites.

#10621

 • 24
 • 14
 • 34
 • 08
 • 37
 • 01

e mërkurë, 1 nëntor 2023 në 12:30 e pasdites.

#10620

 • 22
 • 24
 • 01
 • 31
 • 08
 • 09

: Informacioni i emrit të llotarisë

Gjithashtu i njohur si Stoloto 6/45 dhe Gosloto 6/45.

Biletat mund të blihen në Rusi. Tërheq janë në e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Sportloto 6/45 është organizuar nga Stoloto. Faqja zyrtare: www.stoloto.ru

Shanset për të fituar në Sportloto 6/45

Në Rusi Sportloto 6/45 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 44.

 • Jackpot në Sportloto 6/45 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 34808.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7.