Serbia Loto rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 29 nëntor 2022.

95/2022 (1532)

 • 03
 • 06
 • 07
 • 18
 • 29
 • 32
 • 37

Loto+

 • 05
 • 09
 • 10
 • 22
 • 24
 • 30
 • 31

Joker

 • 3
 • 4
 • 3
 • 3
 • 1
 • 2

Serbia Loto rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

94/2022 (1531)

 • 07
 • 13
 • 14
 • 18
 • 23
 • 26
 • 27

Loto+

 • 11
 • 18
 • 20
 • 22
 • 30
 • 36
 • 39

Joker

 • 7
 • 9
 • 2
 • 9
 • 6
 • 6

Serbia Loto rezultate e martë, 22 nëntor 2022.

93/2022 (1530)

 • 08
 • 11
 • 19
 • 33
 • 34
 • 36
 • 38

Loto+

 • 08
 • 17
 • 24
 • 30
 • 34
 • 37
 • 38

Joker

 • 0
 • 0
 • 5
 • 5
 • 0
 • 2

e premte, 18 nëntor 2022.

92/2022 (1529)

 • 06
 • 20
 • 23
 • 26
 • 31
 • 33
 • 37

Loto+

 • 06
 • 07
 • 08
 • 13
 • 19
 • 25
 • 36

Joker

 • 2
 • 7
 • 4
 • 8
 • 0
 • 5

e martë, 15 nëntor 2022.

#91/2022 (1528)

 • 10
 • 20
 • 21
 • 25
 • 30
 • 34
 • 35

Loto+

 • 06
 • 11
 • 13
 • 18
 • 25
 • 29
 • 32

Joker

 • 7
 • 1
 • 0
 • 6
 • 2
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Serbia. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Serbia Loto është organizuar nga Državna lutrija Srbije. Faqja zyrtare: www.lutrija.rs

Shanset për të fituar në Serbia Loto

Në Serbia Loto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 39.

 • Jackpot në Serbia Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.