Switzerland Magic 4 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 15 tetor 2021.

 • 8
 • 5
 • 1
 • 2

Switzerland Magic 4 rezultate e enjte, 14 tetor 2021.

 • 8
 • 8
 • 4
 • 1

Switzerland Magic 4 rezultate e mërkurë, 13 tetor 2021.

 • 0
 • 0
 • 0
 • 1

Switzerland Magic 4 rezultate e martë, 12 tetor 2021.

 • 4
 • 1
 • 4
 • 1

e hënë, 11 tetor 2021.

 • 1
 • 5
 • 1
 • 0

e shtunë, 9 tetor 2021.

 • 4
 • 1
 • 1
 • 6

e premte, 8 tetor 2021.

 • 0
 • 4
 • 7
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Switzerland. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Switzerland Magic 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Magic 4 është organizuar nga Loterie Romande . Faqja zyrtare: jeux.loro.ch