Turqi On Numara rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 24 maj 2024.

42/2024

 • 7
 • 23
 • 34
 • 41
 • 50
 • 56
 • 58
 • 70
 • 6
 • 12
 • 16
 • 26
 • 30
 • 35
 • 36
 • 59
 • 4
 • 8
 • 11
 • 28
 • 66
 • 75

Turqi On Numara rezultate e hënë, 20 maj 2024.

41/2024

 • 4
 • 32
 • 37
 • 45
 • 49
 • 74
 • 76
 • 77
 • 3
 • 11
 • 19
 • 22
 • 60
 • 65
 • 66
 • 70
 • 8
 • 9
 • 21
 • 38
 • 61
 • 73

Turqi On Numara rezultate e premte, 17 maj 2024.

40/2024

 • 1
 • 7
 • 8
 • 9
 • 11
 • 15
 • 16
 • 22
 • 23
 • 25
 • 26
 • 28
 • 38
 • 43
 • 48
 • 50
 • 56
 • 57
 • 69
 • 73
 • 78
 • 79

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Turqi. Tërheq janë në e hënë dhe e premte.

Në Turqi On Numara lojtar zgjedh 22 numrat në mes 1 - 80.

On Numara është organizuar nga Milli Piyango. Faqja zyrtare: www.mpi.gov.tr