Ukrainë Keno rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 21 prill 2021.

7316/2021

 • 3
 • 6
 • 11
 • 21
 • 22
 • 28
 • 30
 • 34
 • 37
 • 41
 • 47
 • 48
 • 51
 • 53
 • 54
 • 60
 • 69
 • 71
 • 72
 • 77

Ukrainë Keno rezultate e martë, 20 prill 2021.

7315/2021

 • 2
 • 9
 • 16
 • 17
 • 22
 • 24
 • 25
 • 26
 • 28
 • 29
 • 30
 • 32
 • 34
 • 41
 • 43
 • 44
 • 57
 • 68
 • 69
 • 79

Ukrainë Keno rezultate e hënë, 19 prill 2021.

7314/2021

 • 3
 • 5
 • 6
 • 25
 • 26
 • 28
 • 29
 • 40
 • 42
 • 50
 • 57
 • 60
 • 65
 • 66
 • 69
 • 70
 • 72
 • 73
 • 75
 • 79

e diel, 18 prill 2021.

7313/2021

 • 3
 • 4
 • 5
 • 15
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 30
 • 38
 • 40
 • 42
 • 48
 • 54
 • 62
 • 69
 • 70
 • 74
 • 77
 • 79

e shtunë, 17 prill 2021.

#7312/2021

 • 3
 • 6
 • 8
 • 10
 • 15
 • 24
 • 26
 • 30
 • 31
 • 37
 • 41
 • 43
 • 44
 • 49
 • 56
 • 58
 • 63
 • 66
 • 74
 • 76

e premte, 16 prill 2021.

#7311/2021

 • 3
 • 4
 • 9
 • 11
 • 20
 • 25
 • 26
 • 30
 • 32
 • 40
 • 42
 • 43
 • 47
 • 50
 • 54
 • 58
 • 72
 • 74
 • 79
 • 80

e enjte, 15 prill 2021.

#7310/2021

 • 9
 • 12
 • 15
 • 22
 • 25
 • 34
 • 35
 • 36
 • 44
 • 46
 • 48
 • 53
 • 57
 • 64
 • 65
 • 66
 • 70
 • 75
 • 79
 • 80

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Ukrainë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Ukrainë Keno lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 80.

Ukrainë Keno është organizuar nga Ukrainian National Lottery. Faqja zyrtare: unl.ua