Ukraine Megalot rezultate

533323 €

Jackpot Next

Luaj Ukraine Megalot Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 8 prill 2020.

6 8 12 14 20 42 3
numrat çmim
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 601 €
4 + 1 12 €
4 6 €
3 + 1 1 €
3 Nuk ka fitues

Ukraine Megalot rezultate e shtunë, 4 prill 2020.

4 22 27 33 35 39 7
numrat çmim
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 1168 €
5 584 €
4 + 1 13 €
4 7 €
3 + 1 1 €
3 Nuk ka fitues

Ukraine Megalot rezultate e mërkurë, 1 prill 2020.

19 23 27 33 41 42 1
numrat çmim
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 280 €
4 + 1 14 €
4 7 €
3 + 1 1 €
3 Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Ukrainë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Ukraine Megalot është organizuar nga MSL igra.msl.ua

Shanset për të fituar në Ukraine Megalot

Në Ukraine Megalot lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42

  • Jackpot në Ukraine Megalot është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 52457860
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5828651
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 242860
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 26984
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 5551
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 616
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 367
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40