Ukraine Super Loto rezultate

1.1 milion €

Jackpot Next

rezultatet më të fundit e shtunë, 7 dhjetor 2019.

7 8 18 30 37 40
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 2416 €
4 47 €
3 2 €
2 Nuk ka fitues

Ukraine Super Loto rezultate e mërkurë, 4 dhjetor 2019.

2 8 31 32 44 46
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 4391 €
4 61 €
3 2 €
2 Nuk ka fitues

Ukraine Super Loto rezultate e shtunë, 30 nëntor 2019.

13 16 24 27 32 35
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 2312 €
4 56 €
3 2 €
2 Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Ukrainë. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Ukraine Super Loto është organizuar nga Ukrainian National Lottery unl.ua

Shanset për të fituar në Ukraine Super Loto

Në Ukraine Super Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 52

  • Jackpot në Ukraine Super Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20358520
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 73763
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1311
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 67
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8