Uzbekistan Sharqona Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 23 nëntor 2022.

300

 • 33
 • 35
 • 13
 • 9
 • 14
 • 2
 • 22

Uzbekistan Sharqona Lotto rezultate e mërkurë, 16 nëntor 2022.

299

 • 16
 • 13
 • 3
 • 20
 • 33
 • 6
 • 17

Uzbekistan Sharqona Lotto rezultate e hënë, 14 nëntor 2022.

289

 • 7
 • 40
 • 24
 • 37
 • 19
 • 11
 • 11

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Uzbekistan. Tërheq janë në e hënë dhe e mërkurë.

Në Uzbekistan Sharqona Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40.

Uzbekistan Sharqona Lotto është organizuar nga Lottery UZ. Faqja zyrtare: lottery.uz