Uzbekistan Super Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 28 nëntor 2022.

293

 • 33
 • 9
 • 12
 • 19
 • 21
 • 4
 • 8

Uzbekistan Super Lotto rezultate e enjte, 24 nëntor 2022.

292

 • 22
 • 13
 • 17
 • 35
 • 18
 • 27
 • 14

Uzbekistan Super Lotto rezultate e hënë, 21 nëntor 2022.

291

 • 3
 • 1
 • 17
 • 31
 • 33
 • 27
 • 7

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Uzbekistan. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Në Uzbekistan Super Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40 dhe 1 numra shtesë.

Uzbekistan Super Lotto është organizuar nga Lottery UZ. Faqja zyrtare: lottery.uz