Zvicra Llotaria rezultate

Luaj Zvicra Llotaria Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 8 prill 2020.

4 11 20 22 36 40 1
numrat çmim
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 9022 €
5 945 €
4 + 1 142 €
4 57 €
3 + 1 25 €
3 8 €

Zvicra Llotaria rezultate e shtunë, 4 prill 2020.

2 4 11 19 27 31 3
numrat çmim
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 3262 €
5 939 €
4 + 1 93 €
4 57 €
3 + 1 17 €
3 8 €

Zvicra Llotaria rezultate e mërkurë, 1 prill 2020.

22 24 32 36 39 42 3
numrat çmim
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2955 €
5 950 €
4 + 1 104 €
4 65 €
3 + 1 19 €
3 9 €

Biletat mund të blihen në Switzerland. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Zvicra Llotaria është organizuar nga Swisslos www.swisslos.ch

Shanset për të fituar në Zvicra Llotaria

Në Zvicra Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42

  • Jackpot në Zvicra Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 31474716
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6294943
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 145716
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 29143
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3331
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 666
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 220
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 44