Afrika e Jugut Daily Lotto rezultate

14975 €

Jackpot Next

Luaj Daily Lotto Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 30 shtator 2023.

2023/1662

 • 3
 • 7
 • 17
 • 24
 • 36
numrat çmim
5 106877 €
4 216 €
3 17 €
2 4 €

Afrika e Jugut Daily Lotto rezultate e premte, 29 shtator 2023.

2023/1661

 • 2
 • 7
 • 11
 • 15
 • 29
numrat çmim
5 334604 €
4 235 €
3 16 €
2 4 €

Afrika e Jugut Daily Lotto rezultate e enjte, 28 shtator 2023.

2023/1660

 • 5
 • 9
 • 10
 • 23
 • 30
numrat çmim
5 *
4 1465 €
3 16 €
2 4 €

e mërkurë, 27 shtator 2023.

2023/1659

 • 16
 • 19
 • 25
 • 32
 • 33
numrat çmim
5 131384 €
4 334 €
3 19 €
2 5 €

e martë, 26 shtator 2023.

#2023/1658

 • 2
 • 7
 • 10
 • 26
 • 27
numrat çmim
5 408240 €
4 279 €
3 18 €
2 4 €

e hënë, 25 shtator 2023.

#2023/1657

 • 3
 • 10
 • 18
 • 22
 • 33
numrat çmim
5 51144 €
4 236 €
3 17 €
2 4 €

e diel, 24 shtator 2023.

#2023/1656

 • 8
 • 9
 • 15
 • 26
 • 28
numrat çmim
5 94663 €
4 275 €
3 17 €
2 4 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Afrika-e-jugut. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Daily Lotto është organizuar nga Ithuba. Faqja zyrtare: www.nationallottery.co.za

Shanset për të fituar në Daily Lotto

Në Afrika e Jugut Daily Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 36.

 • Jackpot në Daily Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 376992.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2432.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 81.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.