Afrika e Jugut Llotaria rezultate

21.2 milion €

Jackpot Next

Luaj Afrika e Jugut Llotaria Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 11 korrik 2020.

2020/2038

 • 7
 • 20
 • 24
 • 36
 • 43
 • 52
 • 11
numrat çmim
6 *
5 + 1 17209 €
5 4604 €
4 + 1 1100 €
4 125 €
3 + 1 61 €
3 39 €
2 + 1 16 €

Afrika e Jugut Llotaria rezultate e mërkurë, 8 korrik 2020.

2020/2037

 • 3
 • 8
 • 10
 • 16
 • 17
 • 43
 • 52
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 4510 €
4 + 1 1995 €
4 100 €
3 + 1 87 €
3 39 €
2 + 1 16 €

Afrika e Jugut Llotaria rezultate e shtunë, 4 korrik 2020.

2020/2036

 • 8
 • 14
 • 15
 • 42
 • 44
 • 51
 • 4
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 9036 €
4 + 1 2207 €
4 158 €
3 + 1 82 €
3 39 €
2 + 1 16 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Afrika-e-jugut. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Afrika e Jugut Llotaria është organizuar nga Ithuba. Faqja zyrtare: www.nationallottery.co.za

Shanset për të fituar në Afrika e Jugut Llotaria

Në Afrika e Jugut Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 52 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Afrika e Jugut Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20358520
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3393087
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 75402
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 30161
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1371
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1028
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 72
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 96