Gana Fortune Thursday rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 28 shtator 2023.

 • 21
 • 31
 • 40
 • 55
 • 76

Gana Fortune Thursday rezultate e premte, 22 shtator 2023.

 • 02
 • 03
 • 04
 • 09
 • 74

Gana Fortune Thursday rezultate e enjte, 14 shtator 2023.

 • 20
 • 32
 • 64
 • 83
 • 89

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Gana. Tërheq janë në e enjte dhe e premte.

Fortune Thursday është organizuar nga Ghana National Lottery Authority.. Faqja zyrtare: nla.com.gh

Shanset për të fituar në Fortune Thursday

Në Gana Fortune Thursday lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 76.

 • Jackpot në Fortune Thursday është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949300.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103410.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1231.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 44.5.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4.3.