Gana Super 6 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 27 shkurt 2021.

 • 4
 • 38
 • 41
 • 42
 • 48
 • 53

Gana Super 6 rezultate e premte, 26 shkurt 2021.

 • 12
 • 25
 • 29
 • 32
 • 35
 • 38

Gana Super 6 rezultate e enjte, 25 shkurt 2021.

 • 35
 • 25
 • 32
 • 38
 • 12
 • 29

Gana Super 6 rezultate e mërkurë, 24 shkurt 2021.

 • 4
 • 13
 • 28
 • 40
 • 47
 • 49

e shtunë, 20 shkurt 2021.

 • 3
 • 16
 • 18
 • 26
 • 29
 • 39

e premte, 19 shkurt 2021.

 • 12
 • 14
 • 26
 • 34
 • 36
 • 48

e enjte, 18 shkurt 2021.

 • 11
 • 13
 • 20
 • 23
 • 28
 • 40

Biletat mund të blihen në Gana. Tërheq janë në e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Gana Super 6 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 55.

Gana Super 6 është organizuar nga Ghana National Lottery Authority.. Faqja zyrtare: nla.com.gh