Kenya Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 qershor 2020.

 • 05
 • 11
 • 20
 • 22
 • 36
 • 44
 • 04

Kenya Lotto rezultate e mërkurë, 17 qershor 2020.

 • 07
 • 23
 • 28
 • 34
 • 41
 • 48
 • 03

Kenya Lotto rezultate e shtunë, 13 qershor 2020.

 • 03
 • 07
 • 26
 • 37
 • 41
 • 46
 • 00

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kenya. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Kenya Lotto është organizuar nga MyLottoKenya. Faqja zyrtare: mylottokenya.co.ke

Shanset për të fituar në Kenya Lotto

Në Kenya Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Kenya Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 139838160
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15537573
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 542008
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60223
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 10323
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1147
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 566
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 62
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 75