Llotaria e Afrikës së Jugut rezultate

401889 €

Jackpot Next

Luaj Llotaria e Afrikës së Jugut Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 23 shtator 2023.

2023/2371

 • 1
 • 5
 • 24
 • 25
 • 27
 • 41
 • 50
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 7101 €
4 + 1 2361 €
4 145 €
3 + 1 108 €
3 45 €
2 + 1 18 €

Llotaria e Afrikës së Jugut rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

2023/2370

 • 17
 • 26
 • 28
 • 31
 • 33
 • 35
 • 2
numrat çmim
6 *
5 + 1 61318 €
5 5078 €
4 + 1 2298 €
4 131 €
3 + 1 94 €
3 45 €
2 + 1 18 €

Llotaria e Afrikës së Jugut rezultate e shtunë, 16 shtator 2023.

2023/2369

 • 10
 • 18
 • 19
 • 32
 • 34
 • 44
 • 25
numrat çmim
6 14.8 milion €
5 + 1 80387 €
5 2689 €
4 + 1 1481 €
4 128 €
3 + 1 88 €
3 45 €
2 + 1 18 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Afrika-e-jugut. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot duke filluar në 891448 €.

Llotaria e Afrikës së Jugut është organizuar nga Ithuba. Faqja zyrtare: www.nationallottery.co.za

Shanset për të fituar në Llotaria e Afrikës së Jugut

Në Llotaria e Afrikës së Jugut lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 52 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Llotaria e Afrikës së Jugut është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20358500.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3393090.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 75402.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 30161.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1371.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1028.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 96.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 72.