Mozambik Mega Jackpot rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 13 tetor 2021.

 • 14
 • 39
 • 11
 • 5
 • 23
 • 30

Mozambik Mega Jackpot rezultate e shtunë, 9 tetor 2021.

 • 23
 • 28
 • 17
 • 34
 • 45
 • 44

Mozambik Mega Jackpot rezultate e mërkurë, 6 tetor 2021.

 • 46
 • 1
 • 6
 • 34
 • 45
 • 29

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Mozambik. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Mozambik Mega Jackpot lojtar zgjedh 1 numrat në mes 0 - 49.

Mozambik Mega Jackpot është organizuar nga Lotto Moçambique. Faqja zyrtare: lottomz.co.mz