Nigeria Bingo Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 14 shtator 2023.

 • 01
 • 09
 • 14
 • 35
 • 66

Nigeria Bingo Lotto rezultate e hënë, 11 shtator 2023.

 • 15
 • 19
 • 31
 • 43
 • 68

Nigeria Bingo Lotto rezultate e enjte, 7 shtator 2023.

 • 05
 • 39
 • 61
 • 73
 • 86

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Nigeri. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Në Nigeria Bingo Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 68.

Nigeria Bingo Lotto është organizuar nga Baba Ijebu. Faqja zyrtare: babaijebu.ng