Nigeria Gold Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 25 nëntor 2022.

 • 08
 • 25
 • 74
 • 82
 • 86

Nigeria Gold Lotto rezultate e martë, 22 nëntor 2022.

 • 20
 • 26
 • 33
 • 44
 • 65

Nigeria Gold Lotto rezultate e premte, 18 nëntor 2022.

 • 03
 • 19
 • 53
 • 65
 • 78

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Nigeri. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Në Nigeria Gold Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 90.

Nigeria Gold Lotto është organizuar nga Baba Ijebu. Faqja zyrtare: babaijebu.ng