Zambia Africa Millions rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 26 qershor 2022.

 • 2
 • 29
 • 37
 • 39
 • 60
 • 71
 • 35
 • 76

Zambia Africa Millions rezultate e mërkurë, 22 qershor 2022.

 • 18
 • 54
 • 61
 • 64
 • 75
 • 90
 • 39
 • 9

Zambia Africa Millions rezultate e diel, 19 qershor 2022.

 • 31
 • 39
 • 54
 • 57
 • 67
 • 85
 • 61
 • 39

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Zambia. Tërheq janë në e mërkurë dhe e diel.

Në Zambia Africa Millions lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 90, 1 numra shtesë dhe 1 numrat bonus.