Zambia Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 28 shkurt 2020.

 • 03
 • 08
 • 11
 • 20
 • 22
 • 23

Zambia Lotto rezultate e mërkurë, 26 shkurt 2020.

 • 06
 • 17
 • 22
 • 25
 • 32
 • 36

Zambia Lotto rezultate e mërkurë, 26 shkurt 2020.

 • 06
 • 17
 • 22
 • 25
 • 32
 • 36

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Zambia. Tërheq janë në e mërkurë dhe e premte.

Në Zambia Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 36.