Zambia Lotto 6/42 Mega rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 tetor 2021.

 • 05
 • 06
 • 14
 • 28
 • 29
 • 31
 • 37

Zambia Lotto 6/42 Mega rezultate e enjte, 7 tetor 2021.

 • 05
 • 13
 • 16
 • 19
 • 38
 • 39
 • 02

Zambia Lotto 6/42 Mega rezultate e martë, 5 tetor 2021.

 • 05
 • 06
 • 14
 • 20
 • 34
 • 35
 • 31

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Zambia. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Në Zambia Lotto 6/42 Mega lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42.