Arizona The Pick rezultate

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 13 shkurt 2019

5 9 23 24 37 38
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1734.77 €
4 43.37 €
3 2.6 €

Arizona The Pick rezultate e shtunë, 09 shkurt 2019

2 3 28 31 35 44
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1734.77 €
4 43.37 €
3 2.6 €

Arizona The Pick rezultate e mërkurë, 06 shkurt 2019

2 25 27 35 38 41
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1734.77 €
4 43.37 €
3 2.6 €

Arizona The Pick rezultate e shtunë, 02 shkurt 2019

6 13 16 17 33 39
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1734.77 €
4 43.37 €
3 2.6 €

Arizona The Pick rezultate e mërkurë, 30 janar 2019

6 9 15 18 24 27
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1734.77 €
4 43.37 €
3 2.6 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Arizona The Pick lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 44.

Shanset për të fituar në Arizona The Pick

Arizona The Pick ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Arizona The Pick është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7059052.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30961.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 669.
  • Çmimi më i vogël në Arizona The Pick është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 42.

Faqja zyrtare