California SuperLotto Plus rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

1 3 21 27 30 23
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 1146.67 €
4 78.44 €
3 + 1 44.07 €
3 7.93 €
2 + 1 8.81 €
1 + 1 1.76 €
0 + 1 0.88 €

California SuperLotto Plus rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

5 23 27 31 46 20
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 1098.19 €
4 86.37 €
3 + 1 50.24 €
3 8.81 €
2 + 1 9.7 €
1 + 1 1.76 €
0 + 1 0.88 €

California SuperLotto Plus rezultate e shtunë, 13 prill 2019

3 6 11 36 45 26
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 18541.49 €
4 + 1 1158.13 €
4 87.26 €
3 + 1 46.71 €
3 7.93 €
2 + 1 8.81 €
1 + 1 1.76 €
0 + 1 0.88 €

California SuperLotto Plus rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

4 16 22 31 42 4
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 35368.7 €
4 + 1 1964.58 €
4 92.54 €
3 + 1 42.31 €
3 8.81 €
2 + 1 8.81 €
1 + 1 1.76 €
0 + 1 0.88 €

California SuperLotto Plus rezultate e shtunë, 06 prill 2019

1 23 29 33 42 3
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 37311.25 €
4 + 1 1695.77 €
4 96.95 €
3 + 1 45.83 €
3 8.81 €
2 + 1 8.81 €
1 + 1 1.76 €
0 + 1 0.88 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në California SuperLotto Plus lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 47.

Shanset për të fituar në California SuperLotto Plus

California SuperLotto Plus ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në California SuperLotto Plus është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 41416353.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1592937.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 197221.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7585.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 4810.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 185.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 361.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 74.
  • Çmimi më i vogël në California SuperLotto Plus është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 49.

Faqja zyrtare