Chile Clasico Loto results

575145.65 €

Jackpot Next

Luaj Chile Clasico Loto Online

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 14 shkurt 2019

6 7 17 25 28 30 9
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 3421.94 €
5 256.64 €
4 + 1 44.16 €
4 4.54 €
3 + 1 2.5 €
3 1.37 €
2 + 1 1.31 €

Chile Clasico Loto results e martë, 12 shkurt 2019

14 19 25 26 37 39 3
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 6987.79 €
5 524.08 €
4 + 1 199.65 €
4 13.44 €
3 + 1 5.77 €
3 2.13 €
2 + 1 1.31 €

Chile Clasico Loto results e diel, 10 shkurt 2019

2 15 22 27 35 39 6
Numbers Prize
6 409783.02 €
5 + 1 9335.85 €
5 232.77 €
4 + 1 74.72 €
4 6.19 €
3 + 1 4.29 €
3 1.44 €
2 + 1 1.32 €

Chile Clasico Loto results e enjte, 07 shkurt 2019

2 26 31 34 35 39 11
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 862.99 €
4 + 1 207.12 €
4 13.7 €
3 + 1 6.31 €
3 2.26 €
2 + 1 1.33 €

Chile Clasico Loto results e martë, 05 shkurt 2019

4 9 10 14 27 29 35
Numbers Prize
6 2.8 milion €
5 + 1 42529.15 €
5 156.55 €
4 + 1 102.48 €
4 5.17 €
3 + 1 5.11 €
3 1.4 €
2 + 1 1.33 €

Tërheq janë në e enjte, e martë dhe e diel

Biletat mund të blihen në Chile dhe Online.

Në Chile Clasico Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 41dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Chile Clasico Loto

Chile Clasico Loto ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Chile Clasico Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4496388.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 749398.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 22041.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 8816.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 534.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 401.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 38.
  • Çmimi më i vogël në Chile Clasico Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 50.

Faqja zyrtare