Colorado Llotaria rezultate

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 16 janar 2019

1 4 20 25 30 31
Numbers Prize
6 2.9 milion €
5 252.41 €
4 36.43 €
3 2.6 €

Colorado Llotaria rezultate e shtunë, 12 janar 2019

3 22 35 36 37 40
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 949.79 €
4 40.77 €
3 3.47 €

Colorado Llotaria rezultate e mërkurë, 09 janar 2019

3 5 19 21 31 34
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 514.36 €
4 32.96 €
3 2.6 €

Colorado Llotaria rezultate e shtunë, 05 janar 2019

3 6 14 16 30 41
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 340.88 €
4 38.16 €
3 2.6 €

Colorado Llotaria rezultate e mërkurë, 02 janar 2019

7 8 15 20 22 41
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 4370.75 €
4 36.43 €
3 2.6 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Colorado Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42.

Shanset për të fituar në Colorado Llotaria

Colorado Llotaria ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Colorado Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5245786.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 24287.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 556.
  • Çmimi më i vogël në Colorado Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 37.

Faqja zyrtare