Florida Llotaria rezultate

U.S. Powerball

108.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 14 nëntor 2018

3 6 16 27 32 43
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 3914.46 €
4 55.76 €
3 4.39 €

Florida Llotaria rezultate e shtunë, 10 nëntor 2018

26 30 35 39 45 46
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 7525.54 €
4 76.83 €
3 4.83 €

Florida Llotaria rezultate e mërkurë, 07 nëntor 2018

2 12 23 27 44 48
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 3166.78 €
4 56.64 €
3 4.39 €

Florida Llotaria rezultate e shtunë, 03 nëntor 2018

3 10 18 27 41 43
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 3623.38 €
4 54.88 €
3 4.39 €

Florida Llotaria rezultate e mërkurë, 31 tetor 2018

6 7 16 26 44 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 5688.17 €
4 57.95 €
3 4.39 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Florida Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 53.

Shanset për të fituar në Florida Llotaria

Florida Llotaria ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Florida Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 22957480.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 81410.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1416.
  • Çmimi më i vogël në Florida Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 71.

Faqja zyrtare