Florida Lucky Money rezultate

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e martë, 29 janar 2019

7 11 31 35 3
Numbers Prize
4 + 1 1.6 milion €
4 1880.06 €
3 + 1 216.85 €
3 42.07 €
2 + 1 16.48 €
2 1.73 €
1 + 1 2.17 €
0 + 1 0.87 €

Florida Lucky Money rezultate e premte, 25 janar 2019

4 22 35 41 16
Numbers Prize
4 + 1 Nuk ka fitues
4 1673.62 €
3 + 1 323.53 €
3 58.11 €
2 + 1 19.08 €
2 2.17 €
1 + 1 1.73 €
0 + 1 0.87 €

Florida Lucky Money rezultate e martë, 22 janar 2019

7 31 45 47 14
Numbers Prize
4 + 1 Nuk ka fitues
4 694.34 €
3 + 1 343.48 €
3 55.95 €
2 + 1 19.52 €
2 1.73 €
1 + 1 2.17 €
0 + 1 0.87 €

Florida Lucky Money rezultate e premte, 18 janar 2019

11 13 40 44 15
Numbers Prize
4 + 1 Nuk ka fitues
4 936.78 €
3 + 1 310.96 €
3 58.98 €
2 + 1 19.95 €
2 1.73 €
1 + 1 2.6 €
0 + 1 0.87 €

Florida Lucky Money rezultate e martë, 15 janar 2019

8 9 23 35 5
Numbers Prize
4 + 1 Nuk ka fitues
4 1488.43 €
3 + 1 279.3 €
3 42.94 €
2 + 1 16.48 €
2 1.73 €
1 + 1 2.17 €
0 + 1 0.87 €

Florida Lucky Money rezultate e premte, 11 janar 2019

14 23 29 40 13
Numbers Prize
4 + 1 Nuk ka fitues
4 1420.34 €
3 + 1 274.53 €
3 56.38 €
2 + 1 17.78 €
2 1.73 €
1 + 1 2.17 €
0 + 1 0.87 €

Tërheq janë në e martë dhe e premte

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Florida Lucky Money lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 47.

Shanset për të fituar në Florida Lucky Money

Florida Lucky Money ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Florida Lucky Money është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 3032205.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 189513.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 17629.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1102.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 559.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 61.
  • Çmimi më i vogël në Florida Lucky Money është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 24.

Faqja zyrtare